Logo van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal CoachingFoto van Jos van Leeuwen, directeur van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching

Workshops

Workshop bij de Praktijk voor Hypnotherapie & Personal Coaching

Regelmatig organiseren wij workshops voor kleine groepen. In deze workshops staat het praktisch leren van vaardigheden om de kwaliteit van je leven en werk te verbeteren centraal.

Geplande workshops

  • Zelfhypnose & Persoonlijke Beïnvloeding
  • Lifemanagement

Zelfhypnose & Persoonlijke Beïnvloeding

In de workshop 'Zelfhypnose & Persoonlijke Beïnvloeding' leer je zelf het roer in handen te nemen. Immers, de allerbelangrijkste en meest krachtige beïnvloeding die je gedrag en gevoel bepaalt, is de beïnvloeding door jezelf.

Daarom is het ook uiterst nuttig als je precies leert hoe je jezelf effectief en krachtig kunt beïnvloeden. Hoe je meer de leiding kunt nemen over je gedachten en gevoelens en hoe jij daardoor jouw dagelijks leven kunt verrijken.

Meer info over zelfhypnose

Lifemanagement

In deze workshop leer je en word je gestimuleerd om meer uit jezelf te halen!

Veel mensen hebben immers het gevoel dat er meer in hen zit dan er uit komt. En dat is vaak ook zo. Ze worden belemmerd door oude gewoontes, negatieve automatismen zoals uitstel, onzekerheid, perfectionisme en andere vormen van zelfsabotage. Vaak weten ze ook niet wát ze precies willen. Ze zitten vast in een vacuüm tussen niet-echt-gelukkig en niet-echt-ongelukkig.

Je leert in deze workshop hoe je kunt ontdekken wat je ten diepste wilt, en hoe je hinderlijke belemmeringen in jezelf kunt opruimen om zo daadwerkelijk stappen te zetten in de richting van een toekomst vol voldoening.

Meer info over lifemanagement
Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching – Aardappelmarkt 7 – 3311 BA Dordrecht – Telefoon (078) 61 61 427