Logo van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal CoachingFoto van Jos van Leeuwen, directeur van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching

Personal Coaching

Jos van Leeuwen coacht een cliënt

Investeren in jezelf

Personal Coaching is een investering in jezelf. Het is een effectieve vorm van persoonlijk onderhoud. En zoals dat geldt voor een auto... bereik je een beter, sneller, comfortabeler en effectiever resultaat met een goed onderhouden voertuig. Er zijn helaas mensen die meer investeren in het onderhoud van hun auto of in hun uiterlijk dan in hun eigen persoonlijkheid en psychisch welbevinden. Toch ervaren we alleen door een gezonde persoonlijke ontwikkeling geluk, voldoening en resultaat in ons leven.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Soms kan het zijn dat je privé of in je werk aanloopt tegen bepaalde barrières of tegen bepaalde gewoontes of gevoelens in jezelf. Hoewel je mogelijk op veel gebieden goed functioneert, kan dat toch je ontwikkeling en je gevoel van welbevinden ernstig hinderen. Het kan ook zijn dat je merkt dat je leven steeds meer energie gaat kosten, of dat je jezelf tegenwerkt. Of dat je niet precies weet wat je wilt of hoe je voor elkaar kunt krijgen wat je wilt.

Kortom, er kunnen tal van kleine of grotere obstakels zijn die je leven, je carrière of je geluk belemmeren. Ook kan het zijn dat je merkt dat het verstandig is om tijdig en voor een bepaalde periode te werken met een coach, om je persoonlijke groei te stimuleren of om problemen te voorkomen.

Met een persoonlijke coach op weg

In het traject van coaching zet je, met je coach naast je, stappen om problemen en blokkades tussen jou en je doelen op te heffen. Je leert om stapsgewijs de richting op te gaan die ècht bij je past en jezelf daarin te ontwikkelen. Vaak zul je verrast zijn te merken tot hoeveel je in staat bent. Door meer je eigen koers te varen, dingen te bereiken en je persoonlijk te ontwikkelen, ga je in het algemeen meer resultaat, enthousiasme, plezier en voldoening ervaren.

Het traject van coaching

Coaching kan intensieve momenten hebben, waarin je in korte tijd veel stappen zet of belangrijke vooruitgang boekt, maar ook momenten waarop je zo nu en dan weer samenkomt om in vertrouwen dingen te bespreken, te evalueren of bij te sturen.

Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching – Aardappelmarkt 7 – 3311 BA Dordrecht – Telefoon (078) 61 61 427