Logo van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal CoachingFoto van Jos van Leeuwen, directeur van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching

Jos van Leeuwen, hypnotherapeut

Hypnotherapeut Jos van Leeuwen

Ervaren en erkend

Jos van Leeuwen volgde zijn opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam en bij The British Hypnosis Research and Training Association in Cambridge. Daarnaast volgde hij diverse opleidingen op het gebied van psychopathologie, neurosenleer en ontwikkelingspsychologie. Hij studeerde aan de Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universteit Rotterdam. Hij heeft meer dan twintig jaar fulltime ervaring in de therapeutische behandeling, begeleiding en coaching van cliënten.

Samenwerking

Jos werkt intensief samen met erkende collega-therapeuten/coaches.

Logo NBVH

NBVH, Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, bewaakt de scholing, bijscholing, cliëntgerichtheid en kwaliteit van in Nederland werkzame hypnotherapeuten.

Licentienummer Registertherapeut 90150R.

Logo SRBAG

SRBAG, Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Behandelwijzen.

Registratienummer 113794.

Logo RING

RING, Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheid registreert en certificeert therapeuten, artsen en organisaties in de natuurgerichte gezondheidszorg. RING biedt bescherming, ondersteuning en geloofwaardigheid.

Registratienummer: 01.1.216.13034.


Overige registratienummers

AGB-Zorgverleners: 90-025998.

KvK: 52208745.

btw: 1801.08.839.B01.

Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching – Aardappelmarkt 7 – 3311 BA Dordrecht – Telefoon (078) 61 61 427