Logo van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal CoachingFoto van Jos van Leeuwen, directeur van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching

Jos van Leeuwen, hypnotherapeut

Hypnotherapeut Jos van Leeuwen

Ervaren en erkend

Jos van Leeuwen volgde zijn opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam en bij The British Hypnosis Research and Training Association in Cambridge. Daarnaast volgde hij diverse opleidingen op het gebied van psychopathologie, neurosenleer en ontwikkelingspsychologie. Hij studeerde aan de Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universteit Rotterdam. Hij heeft meer dan 25 jaar fulltime ervaring in de therapeutische behandeling, begeleiding en coaching van cliënten.

Samenwerking

Jos werkt intensief samen met erkende collega-therapeuten/coaches.

Logo NBVH

NBVH, Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, bewaakt de scholing, bijscholing, cliëntgerichtheid en kwaliteit van in Nederland werkzame hypnotherapeuten.

Licentienummer Registertherapeut 90150R.


Logo SCAG

Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), voor klacht- en tuchtrecht en geschillen.

Logo RBCZ

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaars van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op minimaal hbo-niveau) certificeert en registreert. De RBCZ is een onafhankelijk intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliƫnten.

Ingeschreven in het RBCZ register als registertherapeut BCZ, licentie 403205ROverige registratienummers

AGB-Zorgverleners: 90-025998.

KvK: 52208745.

Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching – Aardappelmarkt 7 – 3311 BA Dordrecht – Telefoon (078) 61 61 427