Logo van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal CoachingFoto van Jos van Leeuwen, directeur van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching

Hypnotherapie

Hypnotherapeut Jos van Leeuwen in gesprek met cliënt

Kortdurende psychotherapie

Hypnotherapie is een vorm van kortdurende psychotherapie waarbij we gebruikmaken van hypnose om klachten, problemen of belemmeringen snel aan te pakken; blijvend en op een doeltreffende manier.

Mensen blijven vaak onnodig lang met klachten rondlopen, omdat ze niet weten hoe ze hun klacht bij de oorsprong kunnen aanpakken. Ook kennen ze vaak hun eigen mogelijkheden onvoldoende om dingen te veranderen. Hypnotherapie is de meest effectieve therapievorm om ongewenste automatismen te doorbreken en klachten uit de weg te ruimen; met een blijvend resultaat.

Met hypnose je klachten aanpakken

Met hypnose werken heeft het grote voordeel, dat we niet alleen praten óver je klacht, maar dat we ook doelgericht therapie doen op het niveau waar je klacht is ontstaan of ontstaat; namelijk in je onderbewuste.

Veel klachten zijn het gevolg van een automatisch, onbewust aangeleerd gedrag of onbewuste reacties. Deze automatische reacties zijn met een bewuste benadering niet of slechts zeer moeizaam te beïnvloeden. Het bewuste spreekt als het ware een andere taal dan je onbewuste. Als je bijvoorbeeld heel angstig of onzeker bent, dan weet je vaak wel dat die angst en onzekerheid nergens op slaan. Ook al zeg je dat nog zo vaak tegen jezelf; het voelt van binnen anders, waardoor je er toch mee blijft rondlopen. Dat gevoel is het gevolg van een automatisme in je onbewuste. Dus: wil je je klacht bij de kern aanpakken, dan ‘moet’ je dat automatisme op onbewust niveau veranderen.

Hypnotherapie is de enige therapievorm waarmee we, bij de kern / de oorsprong, op het vlak van je onbewuste positieve veranderingen teweeg brengen, zodat angst, onzekerheid en andere klachten blijvend verdwijnen.

Goed in je vel, ruimte voor ontwikkeling

Met hypnotherapie pak je dus, bewust en onbewust, klachten bij de basis aan; met blijvend resultaat. Dat gaat sneller dan je denkt. Je gaat ontdekken, dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf voor mogelijk hield. Er ontstaat ruimte voor je verdere ontwikkeling, vrij van klachten en andere belemmerende gevoelens.

En nu verder...

Start zelf het filmpje hieronder over kennismaken met Jos en de gang van zaken in de praktijk.

Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching – Aardappelmarkt 7 – 3311 BA Dordrecht – Telefoon (078) 61 61 427